Αυτοψία Χώρου

Δωρεάν αυτοψία και μελέτη του χώρου σας

Αυτοψία Χώρου

Το πρώτο βήμα για τη διενέργεια σωστής εγκατάστασης συστήματος ασφαλείας, είναι η ποιοτική αυτοψία και η μελέτη του χώρου σας. Για αυτόν το λόγο, το εξειδικευμένο προσωπικό μας (απόφοιτοι Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου) έχει τις δυνατότητες να σας μειώσει σημαντικά το κόστος. Παράλληλα, αυξάνει την αποτελεσματικότητα του συστήματος ασφαλείας που θα επιλέξετε. Ανεξάρτητα από πόσο μεγάλο, ή μικρό και αν είναι αυτό. Ανεξάρτητα από το εάν πρόκειται για μία οικία, ή έναν περίπλοκο βιομηχανικό χώρο.  Ακριβώς επειδή το αξιόπιστο δυναμικό μας έχει τη δυνατότητα να καλύψει μεγάλες και περίπλοκες ανάγκες.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε, ότι ο χρόνος και το προσωπικό που διαθέτουμε παρέχεται από την Safeplace εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για εσάς!

Κατά τη διάρκεια της αυτοψίας, οι συνεργάτες μας μπορούν να συζητήσουν μαζί σας και να σας προσφέρουν τη καλύτερη δυνατή λύση. Στη συνέχεια συντάσσεται μια προσφορά και σας αποστέλλεται, με γνώμονα την κάλυψη της ιδιωτικής ή επιχειρηματικής σας ανάγκης.

Στους χώρους όπου δεν υπάρχει προεγκατεστημένη καλωδίωση, εστιάζουμε στον τρόπο που θα περάσουν τα καλώδια. Ενώ παράλληλα φροντίζουμε για τις μικρότερες δυνατές διαδρομές. Διασφαλίζουμε πως το τελικό αποτέλεσμα δεν θα αλλοιώσει την αισθητική του χώρου σας, ενώ παράλληλα θα έχουμε επιφέρει σε εσάς ποιοτική ασφάλεια.

Κάνοντας χρήση της δωρεάν αυτοψίας του χώρου σας από την Safeplace, έχετε μόνο οφέλη και εύρος πληροφοριών για τον ιδιωτικό ή επιχειρηματικό σας χώρο.

Scroll to top
Call Us Back