Εγκατάσταση Πυρανίχνευσης

Εγκαταστάσεις Πυρανίχνευσης 13

Για να μπορέσετε να διαφυλάξετε την περιουσία σας από εστία πυρκαγιάς που μπορεί να προκληθεί ακούσια ή εκούσια (από κακόβουλα στοιχεία) σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε σύστημα πυρανίχνευσης.

Κατ’ αυτό τον τρόπο θα υπάρξει άμεση καταστολή της πυρκαγιάς, ενημέρωση στους ιδιοκτήτες και φυσικά διασφάλιση της περιουσίας σας, ή οποία σε περίπτωση απουσίας σας και μη έγκαιρης ενημέρωσης σας, θα μπορεί να καταστραφεί ολοσχερώς.

Σε περιπτώσεις όπου με την έναρξη της πυρκαγιάς μπορούν να προκληθούν μεγάλες καταστροφές (σε βιομηχανίες ή ακόμα και σε ιδιωτικούς οικισμούς) ειδοποιείται αυτόματα η Πυροσβεστική Υπηρεσία καθώς επίσης και το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Η Safeplace διαθέτει μακρά εμπειρία σε εγκαταστάσεις πυρανίχνευσης σε ιδιωτικούς και βιομηχανικούς χώρους.

Αναλυτικότερα, η πυρανίχνευση  βασίζεται σε ειδικούς ανιχνευτές  όπως: θερμοκρασίας, φλόγας, ιονισμού, ορατού καπνού και θερμοδιαφορικούς, καθώς και σε μπουτόν τα οποία είναι τοποθετημένα σε συγκεκριμένα σημεία, που καθορίζουν την ορθή και αυτόματη λειτουργία του συστήματος.

Στη συνέχεια, αυτοί οι ανιχνευτές και τα μπουτόν συναγερμού πυρκαγιάς, συνδέονται με ηλεκτρικούς αγωγούς με τα κέντρα ανιχνεύσεως. Για αυτόν ακριβώς το λόγο είναι πολύ σημαντικό να γίνει το πρώτο βήμα από τον ιδιώτη ή τον επιχειρηματία, καλώντας τους ειδικούς της safeplace για να διεξάγουν αυτοψία – μελέτη (πτυχιούχοι του Ε.Μ. Πολυτεχνείου) εντελώς δωρεάν. Η αυτοψία διενεργείται ύστερα από προσεκτική μελέτη στο κτηριακό συγκρότημα ώστε να γίνει η ορθότερη χρήση του χώρου.

Scroll to top
Call Us Back