Εγκατάσταση Θυροτηλεόρασης

Εγκαταστάσεις Θυροτηλεόρασης

Λόγω της αύξησης της εγκληματικότητας είναι λογικό όλο και περισσότεροι ιδιώτες να προβαίνουν σε οπτικό έλεγχο των προσερχόμενων στην πόρτα του σπιτιού τους. Αυτό το γεγονός διασφαλίζει την ασφάλεια των μελών της οικογένειας ενώ αντίστοιχα δρα αποτρεπτικά για επίδοξα κακόβουλα στοιχεία.

Η Safeplace προβαίνει σε εγκαταστάσεις θυροτηλεφώνων – θυροτηλεοράσεων σε:

  • Νέες κατασκευές
    • Παλαιότερες κατασκευές

Παρέχουμε επίσης τη δυνατότητα αλλαγής των παλαιότερων θυροτηλεφώνων σε νέες θυροτηλεοράσεις. Ακόμη, εφόσον η παλαιότερη καλωδίωση δεν είναι φθαρμένη, το προσωπικό μας έχει τη δυνατότητα να επενδύσει επάνω στην προηγούμενη καλωδίωση για να σας προσφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Ταυτόχρονα ελέγχουμε το μέγεθος της νέας μπουτονιέρας για να σας καλύψουμε (τα όποια) κενά, εάν και εφόσον χρειάζονται. Σε διαφορετική περίπτωση είσαστε έτοιμοι να χρησιμοποιείτε τη νέα σας θυροτηλεόραση ευθύς αμέσως!

Είτε είσαστε διαχειριστής της πολυκατοικίας, είτε ένοικος, η Safeplace σας παρέχει τη δυνατότητα αυτόνομης κάλυψης για το διαμέρισμα σας, μέσω της εγκατάστασης μεικτού συστήματος. Επομένως, ο κάθε κάτοχος διαμερίσματος μπορεί να επιλέξει αν θέλει να καρπωθεί τα οφέλη των νέων τεχνολογιών ή όχι. Φυσικά όλα αυτά σε επικοινωνία με τον διαχειριστή της πολυκατοικίας. Εξάλλου, η ασφάλεια είναι πάνω από όλα τα υπόλοιπα αγαθά και η Safeplace ξέρει να σας παρέχει την μέγιστη αξία.

Για πληροφορίες σχετικά με τιμές και λεπτομέρειες των εγκαταστάσεων μη διστάσετε να ρωτήσετε τους συναδέλφους μας.  Θα χαρούν να σας εξυπηρετήσουν στις τηλεφωνικές γραμμές της εταιρείας.

Scroll to top
Call Us Back