Έλεγχος Ωραρίου Επιχείρησης

Έλεγχος Ωραρίου Επιχείρησης 1

Αρκετές είναι οι φορές όπου ο εχθρός σε ένα εταιρικό περιβάλλον δεν είναι μονάχα εξωτερικός. Αυτό το γνωρίζει καλά η Safeplace και για αυτόν ακριβώς το λόγο προσφέρει στους συνεργάτες της την υπηρεσία «Έλεγχος Ωραρίου Επιχείρησης».

Δυστυχώς υπάρχουν και εκείνες οι φορές όπου ο διαρρήκτης δρα εκ των έσω. Για να προστατεύσετε την εταιρεία σας από κάθε λογής πιθανή εσωτερική διαρροή σας καλούμε να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία αυτή, να μας δηλώσετε τις ημέρες και ώρες λειτουργίας της επιχείρησης σας καθώς και τα επίπεδα πρόσβασης των υπαλλήλων σας.

Σε περίπτωση που εμφανισθεί κάποια ενέργεια ασυνήθιστη -που πολύ σπάνια όμως είναι και τυχαία- εμείς λαμβάνουμε το σήμα από το κέντρο λήψεως σημάτων, ενεργοποιούμε το σύστημα συναγερμού και σας ειδοποιούμε για το περιστατικό με πλήρεις λεπτομέρειες.

Με αυτόν το τρόπο έχετε τον πλήρη έλεγχο της εταιρείας σας εξωτερικά αλλά και εσωτερικά. Η Safeplace διαθέτει έμπειρο προσωπικό που μπορεί να σας καθοδηγήσει στα κατάλληλα μέτρα για την πρόληψη αυτού του κινδύνου κλείνοντας ένα ραντεβού τηλεφωνικά στις γραμμές της εταιρείας.

Scroll to top
Call Us Back